Meny (første nivå) og søk

Forsiden Presse Arkiv Posten kom hjem til jul

Posten kom hjem til jul

Juleposten er i rute! Lille julaften melder alle Posten Norges terminaler rundt om i hele landet om rent bord.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

491f866d-7e45-4482-b043-9e7e1eab1d4d[1]
TOMME KASSER PÅ ØT: Vanligvis er dette området på Østlandsterminalen i Lørenskogen fullt av aktivitet, men nå er all julepost sendt. En fornøyd regiondirektør Hans Øyvind Ryen frankeres av Hege Thorvaldsen og Pål Engebretsen

- Vi er godt fornøyd med gjennomføringen av årets juletrafikk. I løpet av desember har vi håndtert rundt fire millioner pakker og mange flere brev enn ellers i året. Et veltrimmet apparat har sørget for at juleposten er kommet frem i tide. Nå kan tusenvis av medarbeidere ta en velfortjent juleferie, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge.

Noen få steder skaper været forsinkelser i distribusjonen rett før jul, men det dreier seg om et lite antall pakker og brev.

Gjølme minner om at det fortsatt ligger mange pakker på postkontor og Post i Butikk, og oppfordrer alle om å hente disse lille julaften.

- Husk at åpningstidene varierer fra butikk til butikk. Vær derfor tidlig ute, slik at julegavene ikke må feire helgen i en hylle i stedet for under juletreet, oppfordrer hun.