Meny (første nivå) og søk

Forsiden Presse Arkiv Nettshopperne kåret sine favoritter

Nettshopperne kåret sine favoritter

Skjønnhet og mote topper kåringen av Folkets Nettfavoritter, men en liten paintball-butikk kom som et skudd blant nykommerne.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

Posten Norge
Gunnar Henriksen skryter av vinnerne i kåringen av Folkets nettfavoritter.

For sjette år på rad har det norske folk stemt frem sine nettfavoritter. Hele 60 000 stemmer kom inn i Posten og Brings kåring Folkets Nettfavoritter i kategoriene store, mellomstore og små bedrifter. I skarp konkurranse med over 1400 andre nettbutikker stakk BliVakker av med seieren for store bedrifter, Floyd for mellomstore og PBstore for små bedrifter.  

- Det er nesten ikke overraskende lenger, men like fullt imponerende at BliVakker topper listen. Som Folkets Nettfavoritt fire år på rad må de kunne sies å være norgesmestere i e-handel, mener Gunnar Henriksen, direktør for Ehandel i Posten og Bring.

Motebutikken Floyd var nær ved å vinne i fjor, og i år var det endelig klaff.

- Floyd har virkelig stått på for å engasjere kundene sine og det er morsomt å se deres delikate og inspirerende nettside, sier Henriksen.

I kategorien små nettbutikker var det PBstore som stakk av med seieren. De startet i det små med paintball, men fører nå produkter innenfor både paintball, airsoft, taktisk utstyr og jakt og fritid segmentene.

- PBstore er et flott eksempel på det store mangfoldet av nettbutikker i Norge. De er mindre enn de store, men veldig populær blant kundene sine, sier Henriksen.

Prisene blir delt ut på LOAD.18, Bring sin egen netthandelskonferanse som arrangeres den 13.september.  

Slik kåres vinnerne

  • Alle nettshoppere har denne våren kunnet stemme på sin nettfavoritt på posten.no/nettfavoritter.
  • De med flest stemmer i sin kategori vinner.
  • Alle norske nettbutikker med minst en stemme under kåringen, har gått videre i kåringen av de øvrige netthandelsprisene som deles ut under LOAD.18.
  • LOAD.18 avholdes 13. september på Scandic Fornebu. Les mer her: www.bring.no/load