Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre

Meny (første nivå) og søk

Forsiden Presse Arkiv Posten er kåret til Norges mest bærekraftige logistikkselskap

Posten er kåret til Norges mest bærekraftige logistikkselskap

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

posten-er-kaaret-til-norges-mest-baerekraftige-logistikkselskap-3083080.jpg
Det er ti år siden Posten tok i bruk sitt første elektriske kjøretøy. En fersk undersøkelse viser at Posten er den merkevaren i logistikkbransjen som nordmenn opplever er mest bærekraftig.

I dag blir Europas største merkevarestudie på bærekraft, Sustainable Brand Index offentliggjort og Posten er den merkevaren i pakke- og logistikkbransjen som nordmenn oppfatter å være mest bærekraftig. Bring kommer på andreplass. Posten kommer på sjetteplass over samtlige merkevarer som nordmenn opplever som mest bærekraftig.

- Posten er en del av nordmenns hverdag og det er veldig gledelig at den jobben vi gjør for å skape positive verdier for miljøet og samfunnet blir lagt merke til. Dette er motiverende for vårt videre bærekraftarbeid, sier Tone Wille som er konsernsjef for Posten.

Posten er også det logistikkselskapet som kommer best ut på kåringen i Sustainable Brand Index totalrangering når man ser på resultatene i de nordiske landene. I Norge kommer Posten på 6. plass av 254 merkevarer, i Sverige PostNord på 145. plass av 390 merkevarer mens i Finland kommer Posti på 71. plass av 212 merkevarer.

Hele rapporten kan lese her: https://www.sb-index.com/ranki...