Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre

Meny (første nivå) og søk

Forsiden Innovasjon Hedres for vellykkede satsinger

Hedres for vellykkede satsinger

Posten og Bring har mottatt en rekke priser de siste årene.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

Vi jobber kontinuerlig med å finne nye veier – og lykkes ofte der vi satser. Posten og Bring har blitt hedret innen en rekke felt de siste årene: 

Merket for god design 2015

Postens digitale rutebok mottok Merket for god design 2015 i kategorien Interaksjonsdesign for den digitale ruteboken

– Dette er et digitalt arbeidsverktøy som virkelig endrer arbeidshverdagen for brukerne, sa juryen. Posten og Bring sparer 13 millioner papirark årlig ved at postbudenes rutebok er blitt digital. Nyvinningen er unik i bransjen, og utviklet i samarbeid med budene selv. 

Farmandprisen

Posten Norge har vunnet Farmandprisen en rekke ganger, både for beste nettpublisering og beste årsrapport – sistnevnte senest i 2016. Se  vår års - og bærekraftsrapport her. 

Posten Norge vant Farmandsprisen.
Posten Norge tok 1.plass i både beste årsrapport og beste nettpublisering i Farmandsprisen 2016.

Pitney Bowes Innovation Award

Bring mottok innovasjonsprisen fra det internasjonale teknologiselskapet i 2015 på bakgrunn av samarbeidet med apotekkjeden Boots. Medlemsmassen i Boots kundeklubb fikk et kraftig oppsving i fjor, etter at Bring Dialog blant annet sørget for vask av medlemsdata og en enklere innmeldingsløsning. Bring Dialog leverer også systemer, tjenester og rådgivning, i tillegg til å bidra i kampanjer og markedsaktiviteter i Boots Norge. 

Arbeidsmiljøprisen 2014

Posten har redusert sykefraværet med hele 30 prosent siden 2006. For sitt omfattende arbeid for å redusere sykdom, fravær og skader ble konsernet tildelt Arbeidsmiljøprisen 2014. 

NHO Logistikk og Transports miljøpris 2014

Juryleder Are Kjensli uttalte i forbindelse med pristildelingen at Posten og Bring er blant de fremste miljøforkjemperne i Norge, uavhengig av bransje, og kan stå som et eksempel for alle som ønsker å bidra i miljøkampen. 

Hedersprisen for god design 2013

Posten mottok både Merket for god design og selveste Hedersprisen for god design i 2013, for el-mopeden Loyds Paxster – et av Europas mest miljøvennlige, effektive og nyskapende kjøretøy for distribusjon av post. Paxster er den første mopeden som både er designet og produsert i Norge. Loyds design står bak utformingen, i samarbeid med Ekern design.