Meny (første nivå) og søk

Forsiden Sponsing Grønt kort

Grønt kort

Belønner fair play på håndballbanen.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

Fått et grønt kort fra Bring? Registrer det her.

Norges Håndballforbund jobber målrettet gjennom sitt Fair Play-program med å styrke norsk håndballs status og profil som formidler av positive verdier på alle nivåer. 

Grønt kort fra Bring er et initiativ som støtter dette programmet, gjennom å anerkjenne positiv og ønsket atferd på håndballbanen. I stedet for å dele ut flere røde og gule kort, vil Bring dele ut grønne kort for å belønne positiv atferd på banen.

Spillerens klubb får ett poeng per registrerte grønne kort. Klubben med flest poeng på slutten av sesongen vinner en «Trening med stjernene». Det vil si at en spiller fra landslaget kommer til en av klubbens treninger og overtar trenerjobben.

Under sluttspillet i Bringserien i april 2018 hadde vi en Grønt kort-konkurranse, hvor alle lag som mottok et Grønt kort fra Bring var med i trekningen om et gavekort og en «Trening med stjernene». Trening med stjernene vil si at en spiller fra landslaget deltar på en av lagets treninger og overtar trenerjobben. Vinneren er trukket og det heldige laget denne gangen ble Frogner IL G16.