Meny (første nivå) og søk

Forsiden Presse Signert Tone Vi er kampklare

Vi er kampklare

Da jeg leste om to av våre største konkurrenter som gikk til frontalangrep på Posten og Bring over en hel side i Aftenposten, føltes det som et uredelig overtramp.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

En serie med feilaktige påstander om Posten Norge – de fleste av dem er gamle og for lengst tilbakevist – ble fremsatt for å fremme konkurrentenes syn.

Debatt er bra. Det tåler vi fint. Har vi gjort feil, skal vi stå for det og rette opp det som er galt.

Uredelighet derimot er ikke bra. Det skal vi ikke tåle – verken i egen organisasjon eller hos våre konkurrenter. Derfor gir vi nå klar beskjed til PostNord og Schenker. Du kan lese våre svar til påstandene i debattinnlegget på NTB.

Vi har lagt en god julemåned bak oss. Det var flott å se videoen fra Stokketerminalen der alle medarbeiderne feiret rent bord med å gå rundt juletreet. Du kan se videoen som ble publisert på Facebook-siden vår Vi i Posten og Bring 23. desember. Denne arbeidsgleden tar vi med oss inn i det nye året.

2017 blir krevende, men utrolig spennende. Markedet er tøft og konkurransen knallhard. Men vi er kampklare for 2017. Vi vet vi blir fulgt med argusøyne. Det er vi stolte av. Det skjerper oss og sier alt om den viktige posisjonen vi har.

Godt nytt post- og logistikk-år alle sammen!

Tone