Meny (første nivå) og søk

Forsiden Presse Arkiv 4 000 husstander får ny adresse

4 000 husstander får ny adresse

4 000 husstander og 1 000 bedrifter får nye postnummer eller nytt poststedsnavn 1. oktober 2017. Størst er endringene i Elverum. Alle som berøres, får informasjon innen 1. august.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

Ny_Postkasse_640px

Dette er de viktigste endringene for postnummer og poststedsnavn:

Elverum får en del endringer, deriblant to nye postnummer.
8328 Storemolla endrer navn til 8328 Stormolla.
3666 Tinn Austbygd, et postnummer kun for postbokser, endres til 3666 Atrå. 3650 Tinn Austbygd endres ikke.
Postboksadressene på Posten og Brings nye logistikksenter i Trondheim får nytt navn: Torgarden, som skal benyttes etter postboksnummeret.
Noen postnummer som ikke lenger er i bruk opphører.
Endringene skjer for å få en så effektiv postdistribusjon som mulig, eller etter ønsker fra kommuner, organisasjoner, velforeninger eller kunder som på grunn av lokale eller historiske forhold ønsker å endre sin postadresse. 1. oktober er fast endringsdato for postnummer og poststedsnavn i Norge.

Viktig med riktig postadresse

Riktig adresse gir bedre kvalitet på postleveringen. Posten oppfordrer derfor kundene om å informere sine forbindelser om ny postadresse. Det er også viktig at postkassen er tydelig merket med navn på alle som bor i husstanden.

Detaljert oversikt over alle endringene vil bli lagt ut på bring.no i uke 39. Endringene vil være tilgjengelig på Postens adresse- og postnummersøk fra 1. oktober.