Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre

Meny (første nivå) og søk

Forsiden Presse Arkiv Hedret av konsernsjefen for 1000 år i Posten

Hedret av konsernsjefen for 1000 år i Posten

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

hedret-av-konsernsjefen-for-1000-aar-i-posten-3176682.jpg
Til sammen har de 20 veteranene 1000 år bak seg

Til sammen har de 20 veteranene 1000 år bak seg i Postens tjeneste. Forleden var de hedersgjester da konsernsjef Tone Wille inviterte konsernets jubilanter til fest.

Posten har tradisjon for å markere 50-årsjubilanter. I vår ble det oppsamling av jubilanter for årene 2020 og 2021 som fikk utsatt sine fester pga. pandemien, mens 2022-jubilantene skal feires til høsten.

- Jeg blir stolt og ydmyk av å møte medarbeidere som har viet hele sitt arbeidsliv til Posten og våre kunder. Det er en lojalitet som er imponerende. Alle de tyve 50-årsjubilantene har vært med på en voldsom utvikling og tatt Posten inn i en digital hverdag. De har bidratt sterkt til at Posten og Bring også i fremtiden vil ha en viktig rolle i det norske samfunnet. Vi har mye å takke dem for. Derfor er jubilantmarkeringen også en viktig markering for meg, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

De 20 jubilantene kommer fra hele landet, og kan se tilbake på en yrkesaktiv karriere med mange forskjellige arbeidsoppgaver i ulike tidsepoker. De startet som tenåringer i Posten, og for mange ble jubileumsfesten i Oslo en fin markering og avslutning på et langt og lojalt arbeidsliv med gode kollegaer.