Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre

Meny (første nivå) og søk

Forsiden Innovasjon Stolt partner av Start Forum

Stolt partner av Start Forum

Posten og Bring er en av fem casepartnere under innovasjonsarrangementet Start Forum i september. Her skal 90 personer jobbe med en oppgave knyttet til konsernet.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

– En 370 år gammel bedrift som Posten trenger nye impulser, nye synspunkter og folk som tenker annerledes enn oss. Det får vi på møteplasser som denne, sier innovasjonsdirektør i Posten, Alexander Haneng.

Flott mulighet

Helgen 22.–25. september samler studentorganisasjonen Start 500 studenter og alumni i Oslo til et forum om innovasjon og entreprenørskap. Start er en nasjonal studentorganisasjon, hvor lokallagene årlig arrangerer forum. Denne gangen har Start BI, HiOA, NMBU og UiO slått seg sammen for å arrangere det som kommer til å være tidenes største forum. Dette er et godt etablert arrangement, som samler alle medlemmer i Start fra alle studentbyer i Norge. Årets arrangement vil holdes i tilknytning til Oslo Innovation Week. Se Start Forums hjemmeside her. 

– Felles for disse arrangementene er at bedrifter både er godt representert og stiller med støtte. Dette er en flott mulighet til å rekruttere studenter fra alle utdanningsfakulteter i Norge, og fremme Posten og Bring som innovativ bedrift, sier Haneng.

Intelligente byer

Posten og Bring har takket ja til å være én av fem casepartnere under arrangementet. Hver casepartner får ca. 90 personer, delt i ni grupper, som jobber med en oppgave knyttet til konsernet. De får ca. tre timer til å arbeide med oppgaven, og tre minutter til å pitche løsningen.

Oppgaven fra Posten og Bring er:
Hva er rollen til Posten og Bring i intelligente byer?

– Byene er på vei til å bli smartere med selvkjørende kjøretøy, utstrakt bruk av sensorer og nye muligheter. Hvordan kan Posten og Bring bidra til smartere byer? Og hvordan vil de nye forretningsmodellene se ut? Dette håper vi å få nyttige innspill på, sier Haneng. 

Les mer om Posten og Brings innovasjonsarbeid her.