Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre

Meny (første nivå) og søk

Forsiden Innovasjon På topplista i innovasjonskåring

På topplista i innovasjonskåring

Posten på femteplass over Norges 25 mest innovative virksomheter.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

fjord-984130_960_720
Innovasjonsmagasinet er Norges ledende innovasjonsmagasin.

Bransjebladet Innovasjonsmagasinet presenterer årlig en liste over de 25 norske virksomhetene som er flinkest i klassen på innovasjon. Blant de mest innovative i årets utgave er Posten, som går rett inn på femteplass. I begrunnelsen skriver magasinet blant annet at 371 år gamle Posten fremstår som «alt annet enn sidrumpa» med sitt innovasjonsarbeid.

- Det er flott at vår satsing på nye og smarte løsninger har blitt lagt merke til. Posten Norge skal bli blant Norges mest innovative selskaper. Anerkjennelsen fra Innomag er til inspirasjon for veien videre, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Innovasjonsmagasinet utgis av Inspirator AS og med over 25 000 lesere er magasinet Norges ledende innovasjonsmagasin. Norwegian knep førsteplassen i kåringen.

- Vi mener at dette er Norges desidert mest omfattende oversikt over hvem som faktisk er innovative i motsetning til de som kun nøyer seg med å prate om innovasjon. Vi understreker at listen bare omhandler norske virksomheter, men felles for de fleste av dem er at de har lykkes med å utvide sitt marked til å omfatte store deler av kloden, sier juryleder Truls Berg, InnoMags ansvarlige redaktør i en kommentar.

Les mer om kåringen her.

Her er noe av innovasjonsarbeidet til Posten den siste tiden: