Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre

Meny (første nivå) og søk

Forsiden Innovasjon På døren samme dag

På døren samme dag

Hjemlevering har blitt en stor suksess i Norden, og antall leveringsalternativer har økt i takt med etterspørselen.

Publiseringsdato: Forfatter:

Artikkeltekst

I noen storbyer tilbys hjemlevering på dagtid og lørdager. Dette betyr at netthandelskunder enkelt kan få pakken levert på døren samme dag – i tillegg til på kvelden i ukedagene.

– I de byene det er mulig, velger kundene selv hvilken dag de ønsker å motta pakken ved bestilling. For at mottaker skal slippe å vente på pakken, vil sjåføren alltid gi beskjed på SMS eller telefon mellom 60 og 30 minutter før den leveres, sier ansvarlig for strategisk tjenesteutvikling i Norden, Melker Camnerin.

Hjemlevering på samme dag er mulig.

Installasjons- og monteringstjenester

Med hjemlevering av større sendinger leveres varen direkte til mottakers dør eller angitt sted i boligen.
– Trenger kundene hjelp med installasjon og montering, kan sjåføren montere og sette på plass varen der kunden ønsker. Er det ønskelig, kan sjåførene også ta med seg emballasjen og den gamle varen til en miljøstasjon, sier Camnerin.

Innen én time

Netthandelskunder i Stockholm, København og Oslo kan nå også velge å motta pakken sin med sykkelbud én time etter bestilling. Med denne valgfriheten kan du nå ut til 1,5 millioner netthandelskunder. Mottakerne kan selv velge mellom å få pakken levert hjem, på jobben eller det stedet som passer dem best.

– Same Day har blitt et begrep i verden, og vi ser at utviklingen for ekspressleveringer er stor også i Norden. Tjenesten er tilgjengelig fra klokken 08.00 til 18.00, og gjelder for varer opptil 5 kg, forteller Camnerin.